Cine suntem noi?

Exact, asta este intrebarea la care am vrea sa raspundem si noi “ cine suntem?” astfel ca sa nu incercam sa dam definitii prea complicate sau raspunsuri prea simple.

Mai exact suntem o echipa de oameni care vor sa-si demonstreze ca destinul le apartine.

Suntem o echipa care va incerca sa-si demonstreze ca rezultatele bune depind doar de noi, suntem proprii nostri manageri unde avem un singur scop, si anume sa-si asigure un viitor cu ajutorul acestei firme Metalrom Industry.

Fiecare isi are meritul sau in dezvoltarea acestui brand, fiecare este obligat sa isi aduca aportul in dezvoltarea acestui brand, nimeni nu va incerca sa-si asume niste merite sau laude care nu le merita.

Asta suntem si asta vom fi, o echipa in care fiecare parere este ascultata si daca este una constructiva ea va fi pusa in aplicare. Shop now high quality replica designer bags at replicabag.is

CONSULTANTA GRATUITA

Suntem o echipa perfomanta si impreuna cu furnizorii nostri efectuam constant cursuri de formare astfel sa fim la curent cu noile tendinte in domeniul materialelor de constructii pentru a fi in masura  sa oferim cele mai bune solutii la nevoile dumneavoastra.

RETEA NATIONALA DISTRIBUTIE

O echipa completa formata din directori regionali si reprezentati de teren sunt gata in orice moment in a va oferi consulta pentru a stabili gama de produse cat si forma de livrare pe intreg teritoriul Romaniei.

LIVRARE GRATUITA

Flota proprie ne permite pe anumite zone sa facem livrare door-to-door ceea ce va facilita livrarea in termen optim, realizand curse regulate  pentru a acoperi orice nevoie a clientului  si optimizarea  stocului fara a investi bani si spatiu pentru acesta.

Cos de cumpărături
Meniu
0 Coș
Contul meu